20 Φεβ 2013

το In-No-Sense στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής!


Δηπεθε Κομοτηνής:In-No-SenseIn-No-Sense Χοροθεατρική παράσταση.Συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής και της ομάδας Aniline Dancetheatre
Αλέξανδρος Γκουντινάκης, Νατάσσα Αραμπατζή, Θάνος Πισανίδης
Πρόκειται για την πέμπτη χοροθεατρική παράσταση της ομάδας Aniline Dancetheatre, με την οποία ολοκληρώνεται η τριλογία : "Efect Dr. Pay", "Ο Λαβύρινθος της Εύας", "In-No-Sense". Τρεις αυθύπαρκτες ιστορίες που πραγματεύονται την ψυχολογική και κοινωνική καταπίεση και αυτογνωσία του σύγχρονου ανθρώπου μέσα από παράταιρα βιώματα και εικόνες.
Τρεις άνθρωποι επιλέγουν συνειδητά την αθωότητα. Απαλλαγμένοι από κάθε πρότυπο έρχονται σε επαφή με τη σύγχρονη κοινωνία. Την απορρίπτουν και τους απορρίπτει. Πόσο εύκολο είναι να μην ανήκεις πουθενά; Και για πόσο μπορεί κανείς να το αντέξει; Τι αντίκτυπο μπορεί να έχει αυτό στην κοινωνία και σε καθέναν τους ξεχωριστά; Πόσο λογικό μπορεί να είναι ένα κοινωνικό σύστημα; Είναι παράλογος ή "αθώος" όποιος δεν ανήκει σε αυτό; Αποκλεισμός, μοναξιά, εχθρικότητα, φόβος. Ποια είναι η ανοχή μας στο διαφορετικό;
Η παράσταση "In-No-Sense" περιγράφει το ταξίδι αυτών των τριών ανθρώπων, μέσα από χορευτικές εικόνες, θέτοντας καίρια ερωτήματα για τον σύγχρονο άνθρωπο και την πραγματικότητα που βιώνει. Η απάντηση βρίσκεται στην κρίση του κοινού και αυτός είναι ο σκοπός της παράστασης.
Ως ομάδα θεωρούμε ότι τα πρότυπα που μας παρέχει η κοινωνία, σήμερα περισσότερο από ποτέ, δεν είναι πλέον αποδεκτά και μέσα από την τέχνη αναζητούμε και προτείνουμε νέους εναλλακτικούς τρόπους να βιώσει ο καθένας μας την καθημερινή πραγματικότητά του.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία / Χορογραφία:
Αλέξανδρος Γκουντινάκης, Νατάσσα Αραμπατζή
Χορεύουν: Αλέξανδρος Γκουντινάκης, Νατάσσα Αραμπατζή, Θάνος Πισανίδης
Κείμενα: Δανάη Τάνη
Video: Νατάσσα Αραμπατζή, Γιάννης Κοτίδης
Ενδυματολογία / Σκηνογραφία: Aniline Dancetheatre

Παρασκευή 22, Σάββατο 23, Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013
στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ
Κράτηση θέσεων 2531037770

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...